AKROBATIKUS TORNA SZAKÁG

Minden izmot megmozgat, fejleszti az ügyességet, egyensúlyérzéket, koordinációs készséget, és még látványos is. Te is kipróbálnád?

Mi az akrobatikus torna lényege?

Kicsit hasonlíthatnánk a jégtánchoz, hiszen a mi gyakorlatainkat is zenére kell végrehajtani, a zenével összhangban lévő koreográfiára

Csapatmunka

A többi sportágtól eltérően se nem egyéni, se nem csapatsportág; kis csoportos sportágnak mondhatnánk. A sportolók együtt versenyeznek női párosban, vegyes párosban, férfi párosban, női hármasban és férfi négyes egységben.

STATIKUS ELEMEK

A gyakorlatok egyik fajtájának alapját a statikus, úgynevezett gúla elemek jelentik, melyek a tartásokról, egyensúlyról szólnak.

DINAMIKUS ELEMEK

A dinamikus elemek a dobások, elkapások és az ugrások. Társról társra, kézről-lábról-vállról indítva különböző gyakorlatokat mutatnak be a versenyzők szintén zenés koreográfiára.

Látogass el egy szimpatikus klubhoz!

Akrobatikus torna egyesületek országszerte: lépj kapcsolatba a számodra legszimpatikusabbal és látogass el egy edzésre, hogy betekintést nyerhess az akrobatikus torna világába!

Ügyfélfogadás

Hétfőn és Szerdán

12 órától

20 óráig

Akrobatikus Torna

A többi sportágtól eltérően se nem egyéni, se nem csapatsportág; kis csoportos sportág az akrobatikus torna. Minden izmot megmozgat, fejleszti az ügyességet, egyensúlyérzéket, koordinációs készséget, és ráadásul rendkívül látványos ;-)

MATSZ Akrobatikus Torna szakág
MATSZ Akrobatikus Torna szakág
Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Scroll to Top